Effektiv morgen

En masseutsendelse av e-poster til tidligere kunder førte til en god del bestillinger i løpet av natta. De er nå effektuert, og jeg har også fått gått igjennom alle bildene fra 2009 for å lage julealbum:

20091217gjensyn

Vi prøvde ikke denne Lotusen, men gikk forbi den på Bryllupsreise del II i Monaco i mars…

Har også skrevet ut og signert leiekontrakt på kontor på Odderøya. Får ta en tur til byen etter jeg har klatret på Spicheren. Er praiet inn av en kompis for å klatre med skoleklassen hans. Blir vel litt klatring på meg også, men må prøve å få unna en del i ettermiddag, og i alle fall kopmmunen stenger sikkert 16… Kanskje sjekke bokhandlerne for bøker også – med det samme jeg er i gang.

Kveld: Leiekontrakt er signert, og nøkkel hentes i morgen. Har også fått levert det som skal bli julegave, og sjekket alle utsagssteder i Krsand for padleguider. Mulig jeg får ta noen telefoner i morgen også. Det går unna, og nå har jeg solgt 684 stk av Telemarksguiden. Samtidig går det jevnt og trutt av de andre guidene også, så totalt er jeg nok nærmere 800 guider siden begynnelsen av november.

Julekalenderen inneholdt «Ut å spise», så det blir antageligvis Mother India senere i kveld. Det skal bli deilig! 🙂

Har igjen å pakke de sist 4 guidene til privatpersoner, og rekker det før vi drar. Underveis lemper jeg av 15 guider som skal til en butikk. Tror jeg har solgt nærmere 40 stk bare i dag, og er veldig godt fornøyd med det. Blir spennende å se hvor mye press det blir siste dagene.

Egentlig skulle jeg padle en tur rundt Flekkerøya med en kompis i morgen, men det er 5-7 minusgrader og frisk bris fra N. Ergo skikkelig bikkjekaldt. Er meldt litt mindre vind i morgen, men enda kaldere… Får se om det kan bli en liten tur på ettermiddagen, men noen tur rundt Flekkerøya er nok utelukket. Synes jo det er veldig spennende med dette vinterlyset! Det trekker også folk til gruppen Padleguiden.no på facebook, og her er det snart 300 tilhengere. Da har jeg lovt at det skal trekkes et eksemplar av «Padleguide for Vest-Agder», og det har jeg tenkt til å holde.

Formen er god, men halve husstanden er litt redusert pga forkjølelse om dagen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.