Salgsdag med ettermiddagstur i kajakk

Etter en lang dag foran Macen gjorde det godt med en tur i kajakken. Solnedgangen var det ikke noe å utsette på:

20091215sol1

Det var ikke så verst etter at sola forsvant heller:

20091215morke

Men, det er solnedgangen som fascinerer meg mest. Da skifter det veldig fra minutt til minutt, og her er enda et bilde fra da det var som sterkest:

20091215sol2

Nå tok ikke jeg dette som en “jobbetur”. Egentlig liker jeg ikke dette med jobb og fritid. Jeg lever ut en livsstil, og det er til tider kul umulig å si hva som er hva… På vei langs Odderøya møtte jeg en fisker på vei inn. Jeg har på følelsen av at han også var fornøyd med avslutningen på dagen:

20091215fiskebaat

Etter et par timer på sjøen padlet jeg bort til sentrum, og så oppover Markensgate. Dette er Kristiansands gågate, og den er selvsagt opplyst med julepynt. Jeg padlosoferte litt over tilværelsen. Tenk så mange som haster fra butikk til butikk for å kjøpe unyttige ting til hverandre som de helst ikke vil ha. Jeg har helt sluttet å gi julegaver – bortsett fra et par stykker og en jeg lager selv. Så vil jeg helst ikke ha noen heller, og har prøvd å gi bort en del denne jula istedet. Vi er blitt utrolig tingrike og tidfattige som Øystein Dahle sier… Ja, dette var noe av det som streifte gjennom lillehjernen mens jeg så opp mot det kunstige lyset over handlegata:

20091215julegata

Takke seg til ekte lys under solnedgangen! 🙂

Flere bilder i serien “Jakten på lys” ligger på Flickr.

Men, julehandelen kommer meg tilgode også. I dag har jeg postet 35 padleguider til forskjellige steder i Norge. Nå begynner det jo å haste hvis ting skal være garantert på plass til jul. Derfor skal jeg gjøre et siste salgsfremstøt i løpet av kvelden/i morgen tidlig.

I posten kom det mye moro, så jeg får vel bla litt i det også. Både tidsskriftet STREK og OVER ALT dukket opp i dag. Det samme gjorde en DVD om “Værekraft“. Her er en trailer på filmen:

Jeg møtte Anne Margrethe for noen år siden på Beitostølen, og hun gjorde et veldig sterkt inntrykk. Da hun spilte “Your raise me up” for alle Ridderrennets deltagere var det ikke mange øyne som var tørre…

Hilleberg sin teltkatalog for 2010 kom også i dag, og der har jeg ett bilde og en “profil”. Veldig moro! Deet holder vel egentlig for i kveld, har jo ikke spist middag enda engang! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.