Obamas tale

I dag har det gått mye i Obama på diverse kanaler, Twitter osv… Jeg har ikke fått med meg så mye, men i ettermiddag leste jeg gjennom talen til Obama. Den var jo knakende god, samtidig som det dreide seg mye om krig. USA bruker mer på militæret enn alle andre land i verden tilsammen(!), mener jeg å huske. Krigen i Afghanistan trappes opp. Utfordringene hans står i kø, og jeg ser for meg det ikke bare er enkelt å legge om kursen han har fått fra sine forgjengere…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.