God start på dagen

Fikk unna en arbeidsoppgave som jeg har ruget på lenge i dag tidlig. Det var veldig deilig! Av en eller annen grunn raser det inn bestillinger fra Danmar på padleguider. Tror jeg har sendt avgårde 10 stk. Merkelig, men moro!

Er invitert på luns på UiA i dag, og det skal bli koselig! Så håper jeg på et møte med Kristiansand Eiendom i ettermiddag. Derett blir det besøk før jeg skal på filmaften med film/TV miljøet i byen kl 19 på Aladdin.

Ettermiddag: Har nettopp kommet inn fra et kort møte med Kristiansand Eiendom. Ser ut som det kan bli kontorleie på Odderøya fra 1. jan 2010. Det blir i så fall veldig spennende, og jeg går inn i en ny tid. Etter 4 år med kontor ved siden av soverommet… Så får vi se hva det vil bringe!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.