Dagene går

I dag er det jammen 9. desember allerede. Skjønner ikke helt hvor tiden blir av… Sender ut bøker og gjør annet forefallende, men det blir lite tid til NYE ting. Må forberede Rogaland litt før jul også… Har også lagt inn dette bildet på Padleforumets billedkonkurranse:

20091209skrata

Kom endelig i gang med regnskapet i går, og er nå ajour med utskrifter av gamle fakturaer. Nye finnes i det nye fakturaprogrammet, og behøver forhåpentligvis ikke skrives ut. Sparer noen trær der!

Har også begynt arkeologiske utgravninger i kjelleren, og nå kan jeg i alle fall se litt av gulvet. Satser på å få på plass en skikkelig grovrydding der før jul. Hvis det blir noe av kontorplanene, så trenger jeg også skrivebordet der ned. Dermed blir det enda bedre plass. Har en del salgsvarer til kajakk, så hvis du trenger noe med ull, lykter eller vanntette pakksekker – så er det bare å ta kontakt!

Håper jeg kan få ryddet litt i bøker og CDer i dag. Hadde vært greit å få unna alt rotet på gulvet på arbeidsrommet. Her ligger alle bøkene fra juli-nov som ikke er registrert på bokoman.no enda… Huffameg…

Fikk tatt backup av alle bilder på den ene av backupdiskene (har to stk på to forskjellige steder, i tillegg til en backup hjemme). Nå har jeg litt over 300GB med bilder.

Sursild lagde jeg også 3 glass med i går, og jeg gleder meg til smakstest i kveld! 🙂

Begynner å glede meg til helgen. Håper jeg kan få mye moro ut av mange menneskemøter og spennende opplevelser!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.