Ny uke – nye muligheter

Da er jeg i gang med en ny uke, og har blant annet skrevet en artikkel om forrige ukes fakkeltog til Kristiansand Avis. Her er ett av bildene de ville ha:

20091207klima1

I formiddag pakket jeg også ned 12 padleguider. De fleste fra Telemark, men også de andre selger. Jeg fikk også fakturert ut et par fakturaer som har ligget her en stund, og skal prøve å komme i gang med regnskapet i løpet av dagen. Det er sånt det er tungt å komme i gang med.

I ettermiddag ser det ut som det blir julemiddag med en god kompis. Gleder meg allerede!

Men, først er det spasertur til postkontoret med padleguidene.

Tror også jeg har funnet ut av koblingen mellom Twitter og Facebook i dag. Hittil har jeg hatt det slik at alt jeg skriver på Twitter kommer på Facebook, men det er en dårlig løsning (duplisering) på mange av tingene jeg skriver på Twitter. Nå tror jeg at bare meldinge merket med #fb kommer ut på Facebook, og dermed slipper vennene mine der en kontinuerlig strøm av meldinger… Det er det nok en del som vil sette pris på, selv om ingen har sagt noe…

I forbindelse med København neste helg har jeg fått lagret bokmerke til den offisielle nettsiden. I går lastet jeg ned en applikasjon til iPhonen som også tar for seg det som skjer i København. Applikasjonen heter “COP 15 Navigator” og er gratis i Appstore. I twitter har jeg opprettet egne kolonner for “COP15”, “Climate” og “@greenpeace/copenhagen”, så nå tikker det inn meldinger jevnt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.