557 solgte “Padleguide for Telemark” pr.d.d.

Da er jeg ajour med pakking av padleguider. Jammen samler det seg opp under en uke i Oslo… Har summert opp nå, og har 557 solgte guider akkurat NU! Tror jeg har pakket nesten 100 stykker i går ettermiddag og i dag… Veldig gøy, men nå må jeg ut!!!

Natt til mandag: Kom meg aldri ut… Det ble jobbing til leggetid. Umulig å sove, og nå er klokka snart 02. Men, så har jeg gjort unna ganske mye. Håper derfor at morgendagen skal forløpe okay likevel. Skal ha et lunsjseminar om sosiale media, og gjøre ferdig foredraget til tirsdag og torsdag i dag. Det skulle være mulig. Dessuten tror jeg det blir bil til posten. Har pakket ned nesten 100 padleguider, så dermed ville det blitt mange sykkelturer… Vi får se hvor gira jeg blir! 🙂 Det er jo gøy å levere alle bøkene med sykkel til postkontoret! Tyngste pakka veier over 10 kg…

Av nattens gjøremål kan nevnes arbeid med å fjerne 150m-regelen fra Friluftsloven. Jeg har laget noen innspill til de som driver med dette. Så har jeg søkt på Stormbergstipendet, og det er litt i samme gata.

Da skal jeg prøve å få meg 4-5 timer søvn, slik at ikke morgendagen blir helt håpløs…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.