Padleguider til salgs i Oslo!

I dag har jeg hatt en liten salgsturné i Oslo. Det resulterte i at Tanum ved Karl Johan tok inn alle de tre padleguidene, Norli i Universitetsgata tok padleguide for Telemark og det samme gjorde Nomaden bak slottet. Da er jeg på plass i Oslo!

Satser på at de blir utsolgt fort, slik at jeg kan få på plass flere salg inn mot Oslo før jul. Tror potensialet er ganske mye større enn Telemark, selv om de fleste bestillingene kommer fra Porsgrunn og Skien.

Det er en stund siden jeg har vært innom her nå, men det har vært ganske hektisk. Tok toget til Oslo mandag morgen. På kvelden var jeg på orgelkonsert i Uranienborg kirke. Her var det også kor, og det var en flott opplevelse.

Tirsdag morgen dro jeg opp til Holmenkollen Park Hotel for å delt på Forskning i friluft 2009 (twitterfeed: #fif09 – dessverre bare meg nesten). Her var det mange fine foredrag, og jeg knyttet mange spennende kontakter. Blant annet ser det ut til å være muligheter for litt jobb i januar. Jammen fikk jeg ikke enda en henvendelse om produksjon av padleguide også. Fremtiden er spennende!

Konferansen pågikk hele onsdagen også. I pausene fikk jeg solgt noen guider, men hadde med en del hjem igjen også. Traff Ingunn på ettermiddagen, og så dro vi til en felles venn for å feire hans 42-årsdag. Det var MEGET hyggelig!!!

I dag har jeg som sagt hatt en liten salgsturné, og beveget meg ut til mine foreldre. Akkurat nå sitter jeg hos en kompis med langt fremskreden mac-mani, og blogger fra en av hans fire maskiner… Å komme på Mac-kjøret er ingen spøk.

Han har også vist meg Amazons Kindle, og den ser utrolig knall ut! Spørs om ikke det blir en sånn med tiden. Skjermen var overraskende bra!

I morgen ser det ut som det blir familiært her på dagen, og så venner i Oslo på kvelden. Toget hjemover til Kristiansand går 11.11 fra Oslo S, så det skulle kunne bli en lang og god natt!

I helgen venter det pakking og utsendelse av over 50 padleguider, og det er jo veldig hyggelig. En av butikkene som villa ha 3 guider (snakket dem opp til 5), bestilte 10 stk knappe to uker etterpå, og nå fikk jeg jammen en bestilling på enda 20 stk! Lover bra for julesalget, for det har jo egentlig ikke begynt for fullt enda!

Det blir også litt forberedelser til både kurs, foredrag og levering av bilder til andres foredrag. Kan også hende det blir mer enn torsdagsturen til Arendal på torsdag, men vi får se. Her er det litt sånn at båten blir til mens man ror…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Padleguider til salgs i Oslo!

  1. Eivind M. sier:

    Kuult! Gratulerer med å ha erobret hovedstaden! 🙂

  2. Lars sier:

    Tusen takk Eivind, og takk for sist!
    Hadde vært veldig hyggelig om butikkene i Oslo gikk tomme fort… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.