Litt av hvert helg!

Denne helgen har vært rimelig variert. Fredagskvelden var det sosialt med blant annet brødbaking (Frodes Brød). Lørdag var det pakking av padleguider, og så rett ut i kajakk. Traff Sindre på veien:

20091121sindre

Fuglelivet kommer mye tettere inn til land om vinteren, og her er en skarv:

20091122skarv

På ettermiddagen gikk kona i gang med å lage bannere til Klimaaksjonen:

20091121klima

Du kan følge Klimaaksjonen på Twitter: @klimaaksjonen

På kvelden dro jeg i 60-årslaget til Hans Olav, og det var utrolig hyggelig. Der ble det også en innføring i sentrisk bønn, og jeg traff mange nye mennesker! Faktisk kjente jeg bare Hans Olav fra før! Sånne kvelder gjør inntrykk!

I dag var jeg på kvekerandakt, løp en tur, lagde pizza og fikk med meg foredraget til Johan Galtung. En artig fyr som har en utrolig evne til å se med nye øyne på ting!

Nå har jeg pakket for neste uke – stort sett. Blir borte fra mandag til lørdag antagelig, og er nå ajour med pakking og utsendelser av padleguider. Tar med noen bøker til Oslo også, og er spent på om det er noen butikker som er interesserte! Lurte på om jeg skulle ta med meg gromkameraet, men tror jeg går for en enkel versjon. Det blir nok bæring med alle bøkene. Det blir veldig sosiale dager + at jeg skal delta på Forskning i Friluft i regi av FRIFO. Der kommer det 250 stk, og mange av dem er gamle kjente. Blir veldig hyggelig!

Har gjort klar lydbok og annet lesestoff til togreisen! 🙂 Dette blir bra!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.