Taktskifte

Etter noen litt rolige dager har det definitivt tatt seg opp i dag. Satte meg ned med Mamut, og da gikk tida gitt… Dette er et regnskapsprogram, og etter 3 timer fikk jeg skrevet ut to fakturaer som så skjebelige ut. Går nok raskere neste gang… Har også lagt ut et makrobilde til på Flickr:

20091117reptil

Fikk jobbet litt mer med billebehandling i går, og et er utrolige forskjeller på før/nå:

200091118himmel

Har ikke startet å gå bakover i arkivet enda… Gruer meg litt til det, men ser at det er mye å hente…

Satser på mer tid til læring etterhvert. Det er en del ting både i forbindelse med web og video jeg gjerne skulle fått litt mer snøring på… Har vel ikke erfaring med at tiden bare kommer og kommer. Får se om det ikke er mulig å være litt fokusert utover vinteren – før feltarbeidet starter igjen i mars.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Taktskifte

 1. Eivind M. sier:

  Jeg bruker snart mer tid på etter-bearbeiding av bilder enn på å faktisk ta dem. Det er helt vanvittig hvor mye bedre bildene blir etter bare noen ytterst få sekunder (eller timer, hvis man vil) i photoshop.

  Gode bilder, makro ser ufattelig morsomt ut! 🙂

 2. Lars sier:

  Takk for kommentar Eivind!
  Det er jo det jeg er redd for – at det blir enda flere timer foran maskinen, og færre timer i felt… Tror jeg satser på kjappe endringer med stort potensial… Fikling i timesvis med enkeltbilder er ikke noe for meg tror jeg…
  Makro er definitivt undervurdert!

 3. RuneB sier:

  Har du prøvd Adobe Lightroom til bilderedigering?
  Utrolig tidsbesparende ift. Photoshop på en del ting..
  Ellers imponerer du med macrobildene!

 4. Lars sier:

  Takk for det Rune!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.