Kommunisme og klimaforhandlinger

Ofte er det spennende å sette seg inn i hvordan andre tenker. Hva slags verden og virkelighetsforståelse har de? Noen ganger er det helt umulig, og hva som er Lord Christopher Monckton sin agenda (bortsett fra å ødelegge en mulig avtale i København) klarer jeg ikke å skjønne:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

2 svar til Kommunisme og klimaforhandlinger

 1. Knegg knegg sier:

  Fyren høres ikke dum ut, og mange kloke folk klapper.

  Jo, det er en bra øvelse å se sånt. Nå vet vi hvordan det følges når disse folka ser ‘crash course’ av Cris på youtube.

  Så alle meninger er like bra? Alle følelser om klimaet er OK?

  Jeg tror ikke du eller noen andre mener akkurat det. Den som er en skikkelig relativist mener det. Mange er såpass relativistiske av seg at vi syns det er OK å tro på det budskapet som vi liker best.

  Da er det bra at Google tydeligvis er på lag og gjør fakta lett tilgjengelig! Som du linka til i forrige post.

  Her antar jeg det beste vi kunne gjøre er å møte vrangframstillinger eller direkte løgner med fakta.

  Så du det digre oppslaget i Dagbladet i dag? STORT GASSFUNN (1.5 km vest for Sleipner Vest). Det tok ei stund å regne det ut siden enhetene som ble brukt i oppslaget var uvante, men dette STORE GASSFUNNET tilsvarer to dagers produksjon på norsk sokkel. Noen prøver faktisk å lure oss, eller kanskje heller lure potensielle aksjekjøpere. Lureri er det ihvertfall. Med unntak av Statoil ser det ut som om samtlige oljeselskaper har gitt opp å lete etter mer olje her til lands. DEN nyheten er visst ikke interessant, men to dagers produksjon blir blåst opp til glede for den som vil tro på langsiktig velstand her til lands. Kanskje ser vi forskjellig på disse tingene. Men vi kan sikkert være enige i at avisene ikke ser seg syn med å rapportere et riktig bilde av virkeligheten.

 2. Lars sier:

  Takk for innlegg!

  Selv om vi har litt forskjellige meninger om utvinningen, er vi definitivt enige om at pressen skal bruke både SANNHETS og VESENTLIGHETSkritereiet når de skriver om oljebransjen…

  Ettersom jeg skjønner er det jo blitt en del “mygger” blant de store der ute. Disse er jo avhengig av rykter og spekulasjoner, slik at kursene flyr opp og ned som sur melk i en kattunge…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.