60.000 bilder importert…

Da er jeg i gang med å få orden i mitt digtiale bibliotek… Nå har jeg importert 60.000 bilder, men det er vel ingen bombe at det skal slettes en del… Da er jeg i alle fall i gang, og la ut et reptilgalleri i ettermiddag:

20091116reptil

Har gjort klar 14 bøker til utsendelse nå, og 13 av disse er solgte bøker. Så det kommer bestillinger fortløpende. 10 av bøkene er til butikk, og det er første butikken som bestiller 2. sending. Håper det blir flere slike i løpet av uka. Hele neste uke er jeg på farten… Mulig jeg må ta med noen bøker til Oslo. Vi får se…

Ellers har jeg lest både bok og aviser, og brukt en del tid på Twitter. Både for å finne ting (noe av det er delt her i bloggen), og for å lære opp. Det blir spennende tider! 🙂

Kveld: Har brukt en del tid på bilder i dag, og begynner å bli fortrolig med systemet jeg har bestemt meg for å bruke. NRK Østafjells sendte webreportasjen på lokal TV, og jammen kom den ikke på Norge i dag også. Et par minutter etterpå ble jeg oppringt. DEN telefonen kan få innvirkning på både det ene og andre… Jeg sier ikke mer foreløpig, men spennende er det! 🙂

Har en del på listene mine, men har liksom aldri kommet i gang med de tingene i dag. Heldigvis kommer det antagelig en dag i morgen også. Da satser jeg på litt opprydding i listene, og en “spissing” av padleforedraget på Klimahuset på torsdag. Tenkte jeg skulle bruke innledningen til å si litt om nærfriluftslivet, behovet for mindre transport, enklere livsstil i forhold til padling osv.

Det er også litt andre småting som ligger, og jeg håper jeg kan få de litt ut av systemet i morgen. Har gjort unna litt sånt i dag også. Blant annet bestilt de togbilletten jeg trenger frem til 1. desember. Blir litt reising i slutten av måneden, men det blir deilig også!

Holdt nesten på å glemme at jeg har bakt 3 brød i kveld. De ble knallgode, så det blir nok ikke siste gangen. Har fått en oppskrift som ikke funka, men brødene ble gode for det. Mengden ingredienser var helt feil, men det gjør jo ikke noe når resultatet ble bra!

Tar en tidlig kveld, og så får vi se hva morgendagen bringer…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til 60.000 bilder importert…

  1. Helga sier:

    Har du tatt bildet selv? Hvor? Sykt..

  2. Lars sier:

    Det er et av bildene jeg tok på makrokurset i Oslo for en drøy uke siden. Bildet er fra Retptilparken i Oslo, i Torggata. Jeg har anbefalt stedet til Eivind også. Utrolig mye gøy. Skal prøve å få ut et galleri i løpet av kvelden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.