«Crash course» med Chris Martenson

I dag tidlig fikk jeg tips om noen videoer av en Chris Martenson. Disse er rimelig spennende, og handler om økonomi, eksponentsiell vekst, energi, penger m.m. Jeg har ikke sett alle vidoene enda, men kan helt klart anbefale dem. Her et utsnitt av hjemmesiden til Martenson.

20091115chri

Jeg likte spesielt eksemplene hans på eksponentsiell vekst. Dette må jeg lære meg å regne på igjen. Her er det helt klart mye spennende å ta fatt på, og mange eksempler som kunne filmes/illustreres. Kanskje jeg skulle lage noen norske episoder med samme tema?

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.