Tilbake i Kristiansand

Da er jeg tilbake i Kristiansand etter en begivenhetsrik uke i Telemark. Høydepunktet var nok et par timer med NRK som resulterte i følgende sak:

20091113nrk

Har også fått tilsendt et artig bilde av Volker som han tok under mandagens foredrag hos Bymisjonen:

20091113foredrag

I dag var jeg oppe kl 8, og startet bæring frem og tilbake til bilen. Det er jo en del som skal med når det antagelig var siste turen på hytta denne høsten. Nå kan det fort bli neste år før vi er i gang igjen… Potter skal inn, tauverk skal kveiles, hytta skal støvsuges, skap skal tømmes. Det blir fort litt.

Men, nå er det gjort. På vei hjem hadde jeg lagt inn et møte i Grimstad for å spare litt CO2. Her fikk jeg en kjapp innføring i regnskapsprogrammet Mammut, og skal starte å føre litt mer av regnskapet selv. Det blir spennende.

Vel hjemme kastet jeg meg over bestillinger, og det hadde kommet en del i løpet av uka. Pr NU er jeg oppe i 430 solgte eksemplarer. Regner med å passere 500 før 1. desember, og da ligger jeg jo veldig godt an i forhold til julesalget. Nå skal jeg få linket opp NRK Telemark sitt innslag på adrenaline.no og padleguiden.no i løpet av kvelden. Det hjelper jo også litt.

Rakk posten med over 20 minutter, så de fleste skulle vel få bøkene sine i morgen. Dermed er jeg ajour med utsendelser, og nesten ajour med fakturaer.

Nå blir det litt rydding i heimen, før vi kanskje prøver oss på 2012. Jeg har en hang til katastrofefilmer…

Dagen etter: Filmen falt i smak. De drøye to og en halv timene forsvant som dugg for solen… Etterpå startet jeg på en bok om Jon Fosse og mystikken, og den var også veldig god!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.