Tidlig kveld

Har vært en hektisk dag, og har nå solgt 396 stk av «Padleguide for Telemark«. Kanskje tipper jeg 400 i morgen?

Fra morgenen av fikk jeg litt opplæring i foto av en kompis. Så nå har jeg organisert alle bildene mine litt annerledes. Har gjort ferdig 2006, men har en 2-3 år digitalt før dette også. Regner kanskje med at jeg får det ferdig i morgen, men samtidig har jeg lyst på å komme meg avgårde fra morgenen av.

Ferden går til hytta, og noen presseopptredener her og der. Skal også få på plass båten hvis den er ferdig.

Ellers har jeg pakket vilt og hemningsløst i dag. Første runden til Postkontoret var med to sekker, et handlenett og en Smartpakke i sykkelkorgen. De ansatte på Postkontoret bare ler når jeg kommer. Her skal det ikke kjøres bil mer enn absolutt nødvendig. Dette må være en av de mest CO2-gjerrige padleguidene som noensinne er solgt! 🙂

På ettermiddagen utvidet jeg et eksisterende foredrag fra noen og femti til nitti bilder. Ble ferdig med dette en drøy time før jeg skulle være der. Heldigvis startet seansen med en herlig fiskesuppe, slik at det ble mulig å finne igjen litt hvilepuls.

Forestillingen var en samkjøring av KKK og Bymisjonen i Bymisjonen sine lokaler. Det fungerte veldig bra, og vi var nok 50+ personer. Veldig hyggelig stemning. Viste bilder fra boka i ca en time, og solgte litt bøker etterpå. Skal prøve å bli ferdig med etterarbeidet rundt dette i morgen tidlig.

Nå blir det en rimelig tidlig kveld, så skal jeg heller starte litt før i morgen hvis jeg våkner tidlig. Har vært få dødpunkter i løpet av dagen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.