Tilbake i Kristiansand

I går var det et utrolig spennende og lærerikt besøk på Oslo reptilpark i forbindelse med fotokurs. Her er ett av “skuddene”:

20091107reptil

Har “hakehenget” også, men høydebilder egner seg ikke så godt her i bloggen. Dette bildet ble vinnerbildet under en veldig uhøytidelig kåring på slutten av kurset. Veldig hyggelig, og særlig fordi det fulgte med 1000 kroner i gavekort på fotovideo.no!

Vet allerede om et par ting jeg “trenger”. Satser på at det blir mye foto fremover også. Nå har jeg jo en maskin som virkelig sparker når det gjelder panoramaer og sånn! Video skal jeg også få kommet i gang med utover i desember, men ser det blir mye utsendelser av guider og markedsføringstiltak nå i november.

Alle årstider har sin sjarm, og jeg håper at det blir litt roligere i jan/feb. Det tar jo litt tid å lære nye ting også!

Tok bussen til Rugtvedt i går ettermiddag, og der sto bilen. Så var det bilkjøring fra Rugtvedt og hjem. Her rakk jeg “Nytt på nytt” med 6 minutter, og det var deilig å ligge i vanlig seng igjen! Selv om hyttesoveposenetter i 2 grader og kuling + hotell også duger.

I e-posten var det STORE mengder e-post, men har heldigvis lest/svart på det meste via iPhone mens jeg har vært borte. Nå har jeg skrevet noen fakturaer, og skal på en leveringsrunde i byen. Høgfeldt leverte tre kasser på døra litt over kl 18 i går kveld. De har bare en helt utrolig grad av service, og jeg er veldig imponert… Det skal ganske mye til for at jeg bytter trykkerikontakt. For å si det sånn!

Har veldig lyst til å se nærmere på alle reptilbildene, men får la de bero litt. Nå blir det boklevering i byen, og henting av “magic mouse”. Så en klatreøkt, før jeg tar fatt på alle bestillinger på e-post. Har kommet 15-20 stk, og flere av dem er på 2 el. flere bøker. Dessuten er det et par av dem som er til utlandet! Veldig moro! 🙂

Kveld: Klatringen gjorde godt! Etterpå var det litt aktiv sløving, før 3 timer med pakking av guider. Har fremdeles et par timer igjen, men håper å være ajour i løpet av mandag. Antagelig drar jeg avgårde igjen på mandag kveld/tirsdag morgen, og da hadde det vært fint å ha kontrollen! 🙂

Har solgt 349 stk av “Padleguide for Telemark” hittil!

Nå er det film, så får jeg fortsette i morgen. Har ikke fått sett mer på bildene fra reptilparken, men det kan jo komme nye sjanser i morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Tilbake i Kristiansand

  1. Bent Olsen sier:

    Grattis med premien Lars, det var jo et tøft bilde!!! Blir moro å høre på mandag hvordan kurset var.

    Mvh Bent

  2. Lars sier:

    Takk for det Bent! Ja, jeg gleder meg også til du stikker innom. Er veldig klar og lærevillig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.