Snart 300 solgt!

I dag har jeg ringt en del rundt til bokhandlere i Telemark, og de fleste vil ha. Selv om de er litt forsiktige. Morsomst/mest tragisk var en bokhandel litt avsides. De sa følgende når de skjønte at jeg også solgte boka på nettet:

– Vi kan jo ikke spandere hylleplass i butikken til en bok som også selges på nett!

Neivel, sa jeg. Spurte også om hvor mange av bøkene hun solgte som IKKE kunne kjøpes på nett, og da ble hun litt “ullen“. Trodde dette med å være “mot nettet” gikk over for rundt 10 år siden?

Det er egentlig fantastisk å kunne selge bøker rett til forbruker. Kjedene blir større og større, og de krever høyere og høyere marginer. Dette går selvsagt utover smale titler og lokale bøker, men det er det få som tenker over.

Passerer snart 300 solgte bøker, og skriver fakturaer så tastaturet gløder. Konvolutter legger jeg også klar, og regner med å få sent ut mye i morgen. Kommer helt sikkert til å få levert til Visit Grenland og Telemark Turistforening, og så får jeg se hvor mange andre jeg rekker. Skal farte litt rundt på onsdag også.

Ble passe lei i 2-tida, og tok på meg joggetøy. Det tok helt av, og iPhonen viste nesten 16 km på 2 timer:

Nå har jeg tatt en god dusj, og er klar for kveldsøkta foran maskinen. Skal få ferdig fakturaer slik at jeg kan dra avgårde tidlig i morgen. Planen er å hente bøker kl 07 på terminalen her i Kristiansand. Så går det slag i slag utover dagen… 🙂 Gleder meg!

Kveld: Nå er snart kl 22, og jeg begynner å bli ferdig med fakturaer. Da er det snart pakking… 🙂 Har fått i orden Skype også, og hatt en samtale med en kompis i Oslo. Veldig koselig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.