Kommunikasjonsbyråer – First House

Generelt står ikke sånne kommunikasjonsbyråer så høyt i kurs hos undertegnede. De representerer ofte skjult makt en kan kjøpe for penger. Hvor demokratisk dette er kan diskuteres, men jeg skal ikke gjør det her. På Twitter kom jeg over en link til en pressemelding fra First House (sjekk filnavnet – copy/paste):

20091102twitter

Pressemeldingen omhandlet leieforholdet BHH har til en leilighet leid av First House:

20091102bhh

I forbindelse med karantenesaken mot BHH har det vært veldig interessant når dette leieforholdet startet. Det har pressemeldingen løst på følgende måte:

20091102bhh2

Her kan pressen fylle ut de datoene de vil selv, og det gjør de nok! Takk for tipset Odden! Ikke rart disse folka trenger et par-tre tusen i timen for å skrive pressemeldinger! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Kommunikasjonsbyråer – First House

  1. Lars sier:

    Nå er det kvelden 8. november, og det står fremdeles DATO i pressemeldingen på nett…. Vet ikke om dette er det byrået jeg ville valgt for krisehåndtering. Da ville jeg i alle fall sikret meg at det var en krise der tiden ikke spilte noen rolle. Det blir vel mer en teoretisk konstruksjon er jeg redd…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.