Salget har startet!

Da er jeg i gang med salget av «Padleguide for Telemark«. Bestilling er nå mulig på padleguiden.no. Her er noen smakebiter fra boka:

Brukte natta godt, og sov nesten 11 timer. Det er sykt lenge siden sist. Deilig!

Så har det stort sett dreid seg om oppdatering av padleguiden.no. Nå har jeg lagt inn eksempelsider, pressebilder, ryddet i arkiv, skrevet om tekst osv… Tror det skal funke greit nå. Har allerede solgt 230 bøker, så det er fint at de kommer nå på tirsdag!

Utover dette har det blitt lite fysisk aktivitet, men vi tar en tur bort på graven til svigermor i kveld. Det er jo allehelgenssøndag i dag. Så blir det i alle fall en liten tur ut. Får heller prøve å trene litt i morgen. Skal pakke og sånn også da – blir jo borte resten av uka.

Den nye maskinen funker noe helt vilt. Jeg er utrolig fornøyd! Det er umulig å merke at en har oppe drøssevis av programmer – alt går like fort uansett. Nå har jeg brukt Spaces for å få 4 skjermer. Så har jeg sosiale media/e-post i et oppsett, og web/arbeid i et annet. Det funker bra, og jeg merke det er lettere å holde fokus! Godt å få e-posten ut av syne… 🙂

Prøvde meg litt på Keynote i kveld, men falt tilbake til Powerpoint. Lysbildene øverst på siden er eksportert derfra. Må finne ut av andre måter å gjøre dette på. Blir jo helt hemningsløst store filer. Tror det er mulig å gjøre dette som .pdf-også. Skal undersøke litt utover vinteren.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.