Ny datamaskin på plass!

I dag har jeg endelig fått på plass min nye MacPro. Det er et skikkelig råskinn av maskin, og nå står læring av video for døren… Gleder meg veldig!

For de som er interessert i specs: 8-kjernes MacPro m/16 GB RAM, systemdisk på 256GB (SSD), 3×1,5TB disk satt opp som RAID5, 30″ skjerm (og en 21″ jeg har fra før på høykant), BOSE companion 5 (lyd) og et logitch webcamera med mic. Nytt tastatur og rullemus for videoredigering. Dette blir knall! Tar jo litt tid å få flyttet alt over, men nå tror jeg at det er på plass stort sett! 🙂

Ryddet en del i går kveld og i dag tidlig. Nå er det snart en kjapp klatretur, og så blir det besøk i kveld. Så fortsetter jeg litt foran maskinen i morgen! Har litt pressesaker igjen, og litt annet småplukk. Må også forberede meg på kurset i slutten av neste uke! Skal lære å fotografere macro av Roger Brendhagen. Det er vel den “genren” jeg føler meg mest “ustø” på. Blir veldig mye søppel…

Kveld: Da er alt på plass på maskinen stort sett, og jeg kan gå løs på pressesakene i morgen. Tror dette skal bli bra! Veldig god mat og hyggelig besøk i kveld. Godt å begynnme et sosialt liv igjen – det har vært mye foran datamaskinen i det siste. Gleder meg veldig til bøkene kommer på tirsdag. Blir spennende å se mottakelsen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Ny datamaskin på plass!

 1. Eivind M. sier:

  Wow, kult! Gratulerer 🙂 Og det høres vel ut som at et bilde av oppsettet er på sin plass.. 😉

 2. Lars sier:

  Ja, dette skulle du sett Eivind! Du må ta en tur innom hvis du er i byen! Prøvde å ta bilde av oppsettet med iPhonen, men den er jo ikke akkurat det råeste bladet i skuffen når det kommer til innebilder med dårlig lys. Du får smøre deg med litt tålmodighet, så skal jeg se om det ikke kan bli noe i morgen!

  God helg!

 3. Gisle Haugum sier:

  Hei Lars. Jeg sendte deg en forespørsel for noen uker siden. Har ikke fått noe svar ensa 🙂

 4. Lars sier:

  Beklager Gisle…
  Den glapp for meg…
  Det skjer mye her nå. Jeg kan stille bildene til disposisjon, men er litt avventende til å reise så langt avgårde for en kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.