Ting faller sakte men sikkert på plass

I dag har det vært en del jobbing i kjelleren, og det er deiligr å bruke kroppent til noe annet enn bokskriving. Likvel har det blitt litt tid foran macen, og jeg har laget en slags “pressemelding” til media i Telemark:

20091026presse

Har også laget en tilsvarende sak til bokhandlerne, og skal begynne på ringerunden i morgen. Det blir spennende!

I dag har det også roet seg litt på andre områder, og jeg kjenner energien er på vei tilbake. Derfor gjorde jeg også klart foredraget til torsdag i dag – hele 157 lysbilder fra Agder og Telemark. Dette blir en maratonsesjon, men de ville ha opp mot halvannen time… 🙂 Så blir det boksalg i etterkant. Befinner du deg i nærheten av Grimstad, så er du hjertelig velkommen innom Rådhuset på torsdag kl 19.

Jogging har det også blitt tid til, og i dag hadde vi følge av sola i starten. Utrolig deilig! Var tilbake litt over 17, og da begynte det å bli mørkt.

I kveld har jeg malt mye av kjellergulvet, og satser på at det er tørt til vi begynner å kle et lite rom i morgen tidlig. Regner med at kjelleren stort sett er ferdig i morgen – bortsett fra noe maling.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ting faller sakte men sikkert på plass

 1. Stian sier:

  Hei Lars!

  Legg ut pdf-en av pressemeldingen over, så sprer vi det glade budskap blant venner og kjente også!
  🙂 Stian

 2. Lars sier:

  Hei Stian!
  Det hadde jo vært kjempesnilt. Er ikke helt i havn med all teksten enda, men skal se hva jeg kan få på plass i dag og i morgen. Skal til Egersund for å snakke i ettermiddag, og da får jeg jo god tid til å tenke i bilen… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.