Effektiv start på dagen!

I natt ble klokka stilt. Litt over klokka 10 har jeg satt bolledeig, malt en del kvadrat i kjelleren, skrevet et brev og nå gjøres det klart for frokost… Har også jobbet litt med nettsaker, og her er ny header på padleguiden.no:

20091025head_telemark

Gårsdagen ble brukt til en del brevskriving også, og jeg har funnet frem adresser til aktuelle butikker i Telemark. Så begynner jeg ringerunden på mandag. Prøver å få ferdig et “promotion-ark” jeg kan sende ut i løpet av dagen. Både til butikker og presse. Ser at dette blir en rimelig hektisk både dag og uke. Var egentlig meningen det skulle roe seg ned litt nå, men trykkeriet var mer effektive enn antatt. Skal holde foredrag i Egersund på onsdag, og i Grimstad på torsdag. På dagene blir det mest oppussing av kjeller…

Først i dag skal jeg på kvekermøte, og i dag er det jeg som har bakt. Det er første gangen! Så satser jeg på noen nye klatreruter på Spicheren. Der var det konkurranse i går, og Herman&Ingunn gjorde det bra! Gleder meg til å forske litt på nye bevegelser, før jeg senker meg ned i et varmt boblebad…

Mens jeg skrev dette ramlet det inn en bestilling på padleguider fra Rygge i Vestfold. De blir effektuert med en gang! 🙂

Kveld: Bollene gikk ned på høykant etter kvekermøte, og klatringen på Spicheren gikk veldig bra. Begynner å komme i siget, og gikk glatt et par seksere på første forsøk! 🙂

Etterpå ble det mer familiære ting, og mer brevskriving. Nå er vi klare for snekring i morgen tidlig, og så blir det vel også mer maling…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.