Peakoil er over..

Egentlig er det jo bare foredraget mitt som er over… Peakoil er jo mer aktuelt enn noengang… Det dukket opp hele 23 stk på Klimahuset i kveld – veldig gøy!

Ellersd har det gått mest i forberedelser, og en joggetur ble det også tid til. Har fått besøk av mine foreldre, og det er hyggelig. I morgen starter vi med litt modernisering i kjelleren, og får tankene inn på litt annet enn det som skjer foran Macen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Peakoil er over..

 1. Knegg knegg sier:

  Hei, Lars, jeg bruker denne kanalen for å tipse om ‘Crash course’ av Chris Martensson. Han forklarer hvorfor det ser ut til å være en forutsetning å ha eksponentiell vekst: Det går rett og slett ikke an å ‘spole tilbake’ den oppbyggingen av ‘kapital’ som har gjort oss alle så steinrike:

  http://www.youtube.com/watch?v=XnXZzx9pAmQ

  (og jeg skriver ‘kapital’ fordi den ofte ikke gjenspeiler ekte verdi etter mitt syn)

 2. Lars sier:

  Tusen takk for tips! Har sett nesten halvparten nå…. 🙂

 3. Knegg knegg sier:

  Det er akkurat som han sa: Dette er så enkelt at det er vanskelig å forstå. Jeg tviler på om jeg greier å forklare det til noen nå.

  Det som sitter igjen er kanskje denne: Inflasjon er at det fins flere penger nå enn før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.