Klar for nye utfordringer!

Litt rart å lande et så stort prosjekt som ny padleguide, men nå omstiller jeg til nye ting. Det sosiale er også på vei tilbake. Middag med Tobben i går, og så kakao og kino med venner fra kajakklubben. Her er et bilde Tobben tok med utsikt til nye muligheter:

20091019lars

Første sak på programmet er “peakoil” foredrag på torsdag. Tror det blir spennende, og har allerede funnet frem/laget 50 slides. Vanskelig å sortere materialet, da statistikk og grafer varierer en del ut i fra hvem du spør… Tror likevel det skal gå bra!

Ellers er det storrengjøring/rydding på kontoret. Her har det jo ikke skjedd ting på snart 8 uker (bortsett fra skriving), og da ser det litt vilt ut. Regner med å få avdekket mer av gulvet i løpet av dagen, og ny maskin er på vei inn! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.