Padleguide for Telemark ferdig!!!

Da er endelig punktum satt, og jeg er ganske lettet! Nå står trykking for tur, og guiden vil foreligge i midten av november! Her er et oppslag fra Kragerø kommune (Holmen):

20091018holmen

Vi begynte korrekturen tidlig i dag også, og var ferdig rett før 13. Da er boka korrekturlest 3 ganger, og dermed skulle det meste være tatt. På 228 sider er det jo god plass for feil, men nå skal det ikke være mange igjen…

Dermed hadde vi behov for litt feiring, og la i vei på en skogstur. Vi brukte 3 timer i skogen, og kom helt til Skråstadvarden. Så tok vi av østover, og kom ned ved Øygardstjønn. Denne veien har jeg aldri gått før, men det var veldig idyllisk. Underveis fant vi til og med en hule!

I kveld har jeg prøvd å ta det litt rolig, men det er litt vanskelig etter å ha vært “PÅ” i over 4 uker. Det har vært sammenhengende jobbing 7 dager i uken, og 8-timersdagen har jeg sett langt etter. Regner med at det går et par uker før jeg er tilbake i noe som kan kalles “gjenge” og “vanlig ukerytme”. Slik var det i fjor, og året før der også.

Nå er det foredraget på torsdag som står i fokus. Da skal jeg redegjøre for “peakoil” og dette med at olje er en ikke-fornybar ressurs. Skal bli veldig spennende, og skal prøve å legge det opp som en dialog der en kan se nærmere på argumentene som florerer. Selv om jeg har sterke meninger når det gjelder dette, så er jeg veldig interessert i å se “bak” argumentene. Fikk et langt innlegg i bloggen i dag – fra en bekjent i industrien. Skal prøve å få en gang gjennom stoffet som kan legge grunnlaget for refleksjon og læring. Jeg kan jo ikke allverdens om dette, men er veldig undrende. Mye statistikk og argumenter svirrer rundt i lufta – uten at det blir stilt noen spørsmål ved dem.

Prøvde meg på litt lydbok også, men sovnet nesten med en gang. Selv om det er krim! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

6 svar til Padleguide for Telemark ferdig!!!

 1. Gratulerer med den tredje guiden 🙂
  Eller fjerde egentlig da, men den tredje “boka! 🙂

 2. Gratulerer Lars! Det blir utrolig spennende – jeg gleder meg til å få den i hendene. 😀
  ~anders

 3. Bent Olsen sier:

  Gratulerer herfra også Lars!!! Gleder meg også til å få boka i samlingen. Håper også du får tid til litt tur i kajakken snart. 🙂

  Mvh Bent

 4. Eivind M. sier:

  Gratulerer!! Fenomenalt imponerende jobba, gleder meg veldig til å lese 🙂

 5. Lars sier:

  Tusen takk folkens!
  Jeg er også veldig spent på resultatet. Regner med boka foreligger i midten av november.

 6. Gisle Haugum sier:

  Hei Lars.
  Gratulerer med jobben.
  Sender deg nå en e-post på din adresse: lars@verket.no
  Håper at den når fram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.