Korrektur, artikler og trening

I dag har det vært mer padleguide-jobbing, men vi måtte også en joggetur i finværet. Med iPhone og RunKeeper. Da blir det sånn:

Neppe siste gangen – blir jo en fin treningsdagbok.

Fikk tatt andre gjennomgang med korrektur i dag, og har ganske god oversikt over antall sider som skal fylles. Blir en del jobbing fremover, men det er ikke snakk om mer enn 10-12 sider som skal fylles med materiale. Har lassevis av ting jeg kunne skrevet om, så jeg tror det er det minste problem…

Satser på å få boka ut til endelig korrektur på onsdag, og så blir det finjusteringer i helgen. Trykking fra mandag… Skal bli deilig å gjøre noe annet også – har blitt mye i det siste. Arbeidsrommet ser ikke ut, ny mac er på vent og jeg har et foredrag om “peakoil” som jeg virkelig gleder meg til å ta fatt på!

Men, skal klare å holde fokus ut denne uka! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.