Første gjennomgang

I dag har vi fått ferdigstilt alle leirplassene i Telemark for gjennomgang. Det betyr at ca 195 av 226 sider er ferdige… Føles deilig, men det er viktig å holde fokus helt frem til 19. oktober. Ting skal skrives, korrekturleses, endres, gjennomgås osv… Men, nå er det flere som jobber med det – ikke bare jeg! Tror vi ender på denne forsiden (utsnitt):

20091005padleguide

Skal gjennomgå leirplassene med fylkesmannen på torsdag. Det blir spennende! Regner med å ha fylt opp ganske mye av det andre også til da…

Salget av de andre guidene rusler og går sin gang. I dag sendte jeg en guide for Aust-Agder til Oslo.

Kveld: I løpet av ettermiddagen fikk jeg sendt ut alle leirplassene til FM og Fylket. Dessuten har de nå gått til første korrektur. Etterpå ble jeg litt slack, men så tok vi en løpetur og en god middag. Etterpå ble det litt blogging, og jeg har oppdatert innlegget “Energi på verdensplan” med en ny kommentar. Har lest en del i “Feber”-boka i kveld…

Så var jeg innom Twitter før jeg tok kvelden, og da fant jeg en link fra @eivind1984 om en slags ex.phil ved Harvard. En utrolig spennende forelesningsserie om hva som er riktig å gjøre! Ligner overhodet ikke på noe jeg ble utsatt for under Ex.Phil høsten 1988… Her er første forelesning, og det er 12 stk tilgjengelig:

Får ikke sett hele denne i kveld, men det er veldig motiverende å se så gode talere!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Første gjennomgang

  1. Eivind M. sier:

    Er forsiden/omslaget bare utsnitt, eller har du endret format på boka? Bildene kledde iallefall det formatet der også, så det er ingen dum ting om du har endret, iallefall! 🙂

  2. Lars sier:

    Det var bare for at det ikke skulle ta så mye plass på forsiden av bloggen… Må jo ha med at teltet speiler seg i vannet, og ha litt tekst/logoer på baksiden av boka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.