Utsjekking, skriving og blindveier

Klokka ble 02 i natt før alle bilder og sånn var på plass. Men, litt over 09 var jeg i gang igjen. Konsentrasjonen har vært litt så som så, men satser på å ha teksten til Telemark klart i løpet av kvelden. Innimellom klarer jeg ikke å styre utenom Twitter (@padlofil):

20091002hyggelig

Hver fredag kan man anbefale andre på #ffnor. I dag ble jeg anbefalt pga motstrømsholdninger av Vadseth (red. i FV). Det er jo en hyggelig melding før helgen, og som dere ser har jeg takket pent! 🙂

Fikk også bilder fra Bente og Svein Erik i posten i dag. Blir spennende å se igjennom! Men, nå skal jeg lage pizzadeig, og så er det joggetur i finværet. I morgen er nemlig det over… 🙁

På kvelden: Under dagens oppsummering fant jeg ut at to nye ord var unnfanget: “emosjonell inkontinens” (kan jo ordene, men aldri hørt sammenstillingen til Anne Holt før) og “bonusbarn” (barn i et forhold som ikke er ens egne, altså det som ofte kalles stebarn). En lærer så lenge en lever!

Pizzaen var fenomenal, og etter litt TV tar jeg nå en tidlig kveld. Satser på å gyve løs på resten av Telemarkskanalen tidlig i morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.