Tidlig start

Klokka ringte 05.28 i dag, og jeg hadd 4 min margin på bussen 05.42. Rakk dermed bussen fra Oslo 06.15 med god margin.
På ettermiddagen ble det jammen tid til en drøy time i kajakken. Deilig!

20091001kveldstur

På bussen hørte jeg ferdig en lydbok med Camilla Läcberg, og kom til Rugtvedt litt over halv 9. Kjøpte med litt mat, og så var jeg innom Mariakapellet på vei til hytta. Etter en kjapp titt på e-post osv tok jeg en god lur. Våknet til knallblå himmel og litt kald vind.

Skal nå gå over litt forskjellig her, samtidig som jeg prøver å tenke litt på noen av artiklene som skal med i boka. Satser på å dra herfra før det blir mørkt.

Ettermiddag: Nå har jeg pakket ned det jeg trenger i Kristiansand de neste ukene i forhold til padling. Samtidig har jeg fått tatt noen telefoner, og er ganske mye lysere til sinns enn i går. Tror dette skal gå bra, men det meste avgjøres i løpet av neste uke.

Ved siden av pakkingen har jeg skrevet Forord og et lite stykke om “Oppbygning av guiden”. Det er meningen at denne teksten skal oversettes både til engelsk og tysk, slik at guiden kan få et bredere nedslagsfelt.

Regner med å få levert over Telemarkskanalen til Ingunn i morgen!

Rett før avreise: Har snakket litt med hyggelige hyttenaboer. Kjempefint at folk bruker høstferien langs kysten også! Har sett noen kajakker i dag, og fikk meg halvannen time i kajakken til slutt selv også. Nå har jeg pakket ned det meste, og satser på et ganske snarlig gjensyn… Det er like vondt å dra herfra hver gang, men så er det desto deiligere hver gang jeg ankommer…

Rett før midnatt: Turen hjem gikk greit. Rakk akkurat ned før Ingunn og Herman kom med toget. Har gått igjennom bilder fra forrige helg, og all e-post. Målet for morgendagen er å få ferdig tekstene om Telemarkskanalen! Så da må jeg ha litt søvn også…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.