På plass i Oslo

Hadde en usedvanlig effektiv dag på hytta i går, og har nå skrevet ferdig all leirinformasjon fra Bandak, Kviteseidvatn og Flåvatn.

Dessuten fikk jeg vært en tur i felt, og har nå wp for krutthola og Ivarsand. Underveis oppdaget jeg at det er to campingplasser i Brevikstrand. Dette må sjekkes nærmere. Fikk også med meg en gavebok om Kragerø hos Ulla i Langesund.

Ble ikke tid til noen tur i kajakken, men det blåste ganske mye. Så det får jeg ha tilgode. Kommer nedom hytta igjen snart, så det går bra!

Traff en god venn på vei inn til Oslo i går, og ventet sammen med han på Ingunn som kom fra Bergen. Vi har fått låne en leilighet noen dager, og skal jobbe/ha høstferie litt om hverandre. I kveld er det musicalen “Jesus Christ Superstar” med Hank von Helvete i hovedrollen. Det skal bli skikkelig spennende!

Denne morgenen skal jeg prøve å få litt oversikt over det som er igjen i arbeidet med guiden – slik at det er greit å krysse av i dagene som kommer. I dag er det nemlig akkurat 2 uker og 6 dager igjen til trykkeriet skal ha sakene! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.