Godt møte – trivelig helg

Møtet på fredag gikk bra, og så bar det ut på siste felttur. Møtte Bente og Svein Erik på Kilen camping, og sammen har vi hatt en fin helg. Her har Svein Erik foreviget meg over matlagingen:

20090928leir

På fredagen klarte vi å finne «Futehola» før mørket senket seg. Lørdagen padlet vi hele Kviteseidvatnet og halve Flåvatn. I dag har vi vært i «Bikkjehola/Hundohola» for å ta bilder, og padlet resten av Flåvatn. Her fikk jeg sjekket ut en del leirplasser, og er veldig fornøyd!

Bildene har jeg kjapt sett igjennom på en liten bærbar. Tror det er flere som kan brukes i boka, men det er ikke så lett å se på denne når jeg er vant til stor skjerm… Det viktigste nå er backup av både bilder og GPS-data. Skal få dette i boks før jeg trekker dyna over hodet.

Helgen har vært kjempefin: Fine mennesker, god mat, godt vær, medvind, nye leirplasser, kultur og stjernehimmel over leirbål!

Tar en tidlig kveld, og satser på å skrive ut litt i morgen. Har også lurt på om jeg skal ta en liten runde for å legge inn waypoints på 2-3 steder i nærheten, og se om Ulla kan skaffe meg noen kart i Langesund. Vi får se hva dagen bringer. Tror det er meldt veldig fint vær, og da kan det hende det frister mest å bare ta det helt rolig her – finne flytfølelsen over tastaturet… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.