Padleguiden tar form

Nå begynner jeg å få de første oppslagene fra designeren, og det er skikkelig moro! Her er Østre og Vestre Holmen i Bamble:

20090924padleguide

Har stått på som en villmann i hele dag, men nå setter jeg meg snart i bilen med retning hytta!

Skal bli utrolig deilig!

Fikk tak i rette vedkommende i MD i dag tidlig, og hadde en lang prat. Når det gjelder atferdsregler i skjærgårdsparken er reglene så uklare at ingen har full oversikt, og alle er enige om at de trenger en revisjon. Tror jeg har funnet en løsning alle kan leve med nå. Den skal jeg presentere på møtet hos fylket i morgen!

Har også pakket til litt mer, fordi jeg drar rett til Kviteseid etter møtet, og skal tilbringe helgen i Telemarkskanalen. Øst i Bandak og t.o.m. Fåvatn. Skal bli veldig deilig med noen dager i kajakk igjen, selv om nakken var litt rar under gårsdagens kurs.

Så blir det skrivedag på hytta mandag, før jeg tar 2d høstferie i Oslo tir-ons. Tilbake på hytta tors morgen tenker jeg, men livet nå om dagen er veldig fleksibelt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.