Foredraget snart ferdig

Skal holde en presentasjon av boka hos Fylkeskommunen i Telemark på fredag, og plukket ut de fleste bildene i går kveld. Nå er snart alle lysbildene ferdig, og har allerede over 70 stk… Her er ett av dem:

20090923regn

@eivind1984 sendte en link på en genial fotoside, og jeg har reservert: www.fotoeske.no/padlofil/

Har ikke mulighet til å legge inn noe særlig bilder der nå, men da har jeg i alle fall sikret meg en fin adressen. Hadde egentlig tenkt til å sortere bildene mine inn i padlefoto.no, men har ikke kommet så langt. Det mangler jo ikke med andre ting å gjøre…

Ved siden av foredraget har jeg vært intensivt i telefonen før lunsj, og har nok logget nesten 3 timer. Ikke så veldig mye klokere. Skjønner at forvaltning er en vanskelig materie, og at jeg skal holde meg langt unna. Jeg trives jo egentlig veldig godt i jobben min, selv om det er hektisk før hver bokutgivelse.

Kveld: Fikk unna foredraget etter lunsj, og har en god argumentasjonsrekke til fredag! Så forberedte jeg litt kurs, og i kveld var det 8 stk på intro kurs. Veldig hyggelig. Merker skuldrene ikke spiller helt på lag, og skal legge meg tidlig. Prøve å få senket dem litt… I morgen må jeg dra fra byen, men tror det skal gå greit. Satser på en tidlig start….

Har solgt 10 padleguider i dag, så høsten er ikke helt død… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.