Mens jeg sover…

I går kveld satte jeg nesten 500MB med bilder til opplasting til Flickr. Dermed er nok et set på plass – “Padleguide for Telemark V“. Her er ett av bildene i settet – skiltet til Storefjell på Håøya:

20090922skilt

Tagget bildene som det første jeg gjorde i dag tidlig. Så gikk jeg igjennom Twitter-feeds og e-post fra i natt, og har bl.a. sendt Bård Vegar Solhjell (@bardvegar) tips om hva jeg synes er viktig i Soria Moria 2. Fant også en link med fantastiske visualiseringer av Twitter. Det er mange som ikke skjønner noe av hva dette dreier seg om, og kanskje kan disse presentasjonene gjøre det litt klarere?

Setter i gang med Skien og forside til guiden i dag, men først blir det frokost med de andre som snart våkner…

Før lunsj: Har fått litt orden over parkeringer i Bamble og Kragerø. Det er ikke bare lett. Har også ringt for å sjekke ut telefonnumrene til campingplassene i Bamble. Ble skjelt ut at hun som tok telefonen på Kjønnøya camping. Hun trodde jeg var en kataloghai, og jeg kom egentlig aldri til orde… Men, jeg vet jo at nummeret er riktig om ikke annet… Fikk aldri noen anledning til å spørre om en evt. hjemmeside. Det får være. Utakk er verdens lønn, jeg ville jo bare markedsføre dem i boka – helt GRATIS. Disse telefonhaiene ødelegger mye. Folk tar ikke telefonen fra ukjente numre, og er utrolig skeptiske…

Kanskje jeg skal sende en bok til Kjønnøya camping å takke for “uforskammet samtale” 21. september? 🙂

Kveld: Kom ikke helt i gang med Skien i dag, men synes jeg har fått tenkt godt igjennom “Forslag til forside på Padleguide for Telemark“. I skrivende stund har jeg fått/skrevet til sammen 32 kommentarer. Det skjer ting når en sprer det i sosiale media (Twitter og FaceBook). Begynner å få en favorittforside selv, men vil ikke låse meg før jeg ser utkast fra designer i morgen.

Gjorde også helt ferdig innledningen til Bamble i ettermiddag, så nå er Bamble kommune komplett sendt over til brekking. Skal prøve å komme i gang med innledningen til Kragerø også etterhvert. I morgen skal jeg ha intro-kurs for Bymisjonen fra 17, men starter dagen 06 som vanlig. Da regner jeg med å få flyttet rundt på en del.

Skal holde en presentasjon for Telemark Fylkeskommune fredag, men der var påmeldingsfristen i dag. Har ikke tenkt til å bruke tid på å sette sammen bilder til et foredrag hvis ingen er påmeldt. Har prøvd å få svar på hvordan det ligger an, men ikke noe svar. Får purre igjen i morgen tidlig. Jeg er jo så inne i stoffet nå, at det skal gå bra uansett. Men, det hadde jo vært veldig gøy å vise frem noen av bildene hvis det blir noe av. En orientering om adferdsreglene sett fra kajakk hadde ogås vær artig å gi til de rette vedkommende!

Nå skal jeg bare oppdatere litt i noen lister, og så tar jeg en tidlig kveld. Begynte på første bindet av den nye biografien om Bjørneboe i går kveld. Utrolig spennende skrevet. Gleder meg til å komme ordentlig i gang med den. Så skal jeg kjøre på med Skien fra morgenen av…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Mens jeg sover…

  1. Stian sier:

    Spennende bilde av skiltet mot Storefjell!

  2. Lars sier:

    Takk for det Stian!
    Sånne straite bilder av skilt blir fort litt kjedelige, mens med litt stor blender og zoom blir det mer spennende…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.