Godt i gang med ny uke!

Startet 06 som vanlig, og er godt i gang med Porsgrunn. Håøya er snart klar! 🙂 På leting etter info om kystleden på Håøya ramlet jeg innom Den Norske Turistforening sine sider, og der var det jammen reklame for artikkelen i Fjell&Vidde:

20090921fogv

Har ikke merket noe til at de har linken til padleguiden.no i artikkelen, men har fått en del tilbakemeldinger på artikkelen som sto på trykk i Fjell og Vidde. Både på SMS, Facebook, e-post og i møte med folk. Faktisk var det en på toppen av den Omvendte båd i går som nesten kjøpte ett av bildene! 🙂 Det er moro!

Videoene fra i går er lastet ned ca 30 ganger på en kveld, og det er også moro. Helt klart at videoblogging har kommet for å bli, så dette må jeg trene mer på! Regner med at video med den nye telefonen er helt greit også, selv om kameraet har fått mye kritikk (iPhone 3GS – kommer om noen uker). Hvis det er helt krise får jeg beholde den gamle telefonen som videokamera… 🙂

22:30: Denne dagen har vært usedvanlig lang… Men, nå er alle øyene i Porsgrunn beskrevet, og jeg har lagt 57 bilder i kø til album på Flickr. Veldig fornøyd med dagen, og skal ta et par steder i Vestfold og plukke bilder til Porsgrunn i morgen. Så brenner jeg ut en DVD til min kjære. Skien er ikke mange stedene, så jeg ser for meg at den også kan gå på en god dag i morgen! 🙂 Dermed er det gode sjanser for å få startet på Telemarkskanalen før jeg drar en liten tur ut i felt igjen. Hadde vært deilig å få unna Norsjø og strekningen opp til Notodden før jeg drar. Har også en artikkel om slusene som bare skal redigeres litt, så kan denne også sendes over. Her går det ganske radig unna nå, og jeg har et relativt godt håp om at dette skal blir greit til slutt! Men, det blir spennende å se ha som skjer hos fylket til fredag. I morgen får jeg vite om det er noen påmeldte…

Uansett er det padling i Kviteseid fra fredag! 🙂 Nå må jeg i seng hvis jeg skal være levende kl 06 i morgen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Godt i gang med ny uke!

 1. Eivind M. sier:

  Det finnes ettehvert en god del bittesmå og hendige HD-kameraer også. Tror ikke de er allverdens dyre heller. Husket ikke navnene på dem nå, men kan sjekke de hvis du vil.. 🙂

  Ellers er jo video med D300s’en rimelig enkelt, men da må du jo bytte kamera, da.. 🙂

 2. Lars sier:

  Så Sony hadde et lite HD-kamera på fotovideo.no.
  http://www.fotovideo.no/aspx/loginVnet.aspx?ReturnUrl=%2faspx%2fprodukt%2fprdinfovnet.aspx%3fplid%3d107110&plid=107110
  Tror jeg avventer video i speilrefleksen, den blir for stor å dra med rundt.

  Men, video har nok kommet for å bli (som mine sjefer i FV ikke sa om Internett i 1996…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.