Etterarbeid i Kragerø

Sov nesten til 09 i dag, og det er en stund siden sist. Da jeg kom i gang med padleguiden gjorde jeg ferdig oversiktskartet i Kragerø:

20090920kragero

Heldigvis blir det mer oversiktelig på trykk enn her… 🙂 Men, som dere ser – det blir mye å velge mellom!

Før jeg kom i gang med padleguiden gjorde jeg unna en lang kommentar på oppføringen «Energi på verdensplan«. Her er informasjonsdirektøren i OLF en av deltagerne, så jeg måtte tenke meg om litt før jeg skrev her… Så har jeg blogget to nye oppføringer. En med sitater fra en oljebok, og en med illustrasjoner som viser at kullforbruket ikke nødvendigvis går ned selv om bruken av gass går opp. Det mest sannsynlige er dessverre at begge øker. Dessverre…

Det har vært mye vær i dag, så humøret har vært litt så som så. Merker jeg påvirkes av været. Nå er det ettermidddag, og solen slår igjennom. Skal derfor ut i skogen for å ta en ruslings. Lurte på å jogge, men det er lenge siden jeg har vært på omvendte båd. Kanskje det blir en liten videoblogg derfra i løpet av kvelden? 🙂 Det blir i alle fall godt med en liten luftetur, og så får jeg se om det blir mer jobbing med padleguiden utover kvelden. Har dagene frem til torsdag lunsj for skriving. I tillegg til padleguiden må jeg gjøre klart lysbildeforedraget til fylket. Tror det skal gå greit, og satser på å få noen oppslag av Ingunn til å vise frem også!

Kveld: Fikk en veldig fin kveldstur i Jegersberg, og har lagt ut tre videoer i neste oppføring. Har ikke gjort så mye med boka i kveld, men har laget kart til feltarbeidet neste helg. Satser på en knallstart på ny uke i morgen tidlig, så får vi se! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.