Bamble og Porsgrunn

Skrev stort sett ferdig intro til Bamble i dag tidlig. Så fortsatte jeg med leirplasser i Porsgrunn, og her er bilde fra en perfekt landing på østsida av Siktesøya:

20090919siktesoya

Er det ikke fint? Porsgrunn kommune har også veldig fine info-skilt om telting, og det setter jeg stor pris på:

20090919teltregler

Jeg har dessverre ikke noen teltbilder fra Porsgrunn kommune, og det er jo litt dumt… Men, en kan jo ikke ha alt heller – da hadde jeg jo aldri blitt ferdig!

Før lunsj var jeg på Torvet en tur. Der deltok jeg på stand for NNV og samlet inn underskrifter mot oljeboring i LoVe. Det var spennende, og til tider utfordrende. Skal prøve å få skrevet litt mer om dette, men det er helt klart sterke følelser i sving her – på begge sider. Etterpå var det lunsj hos Bymisjonen, før jeg fikk 1,5timer i kajakken. Veldig lenge siden sist, og det gjorde virkelig godt med en tur igjen. Vel hjemme ble det litt avise, plenklipp og avslapning. Skal ha en jobbekveld, og håper å komme et godt stykke på Porsgrunn kommune!

Har også tenkt til å skrive ferdig en artikkel om Kapervirksomhet og steinkjelleren i Sekkevikkilen. Dessuten få en liten oversikt over de artiklene jeg har satt opp på TODO-listen. Ikke sikkert at alle skal inn, men det er jo greit å få på plass de viktigste! Tror ikke det blir noen plassproblemer i denne guiden, men litt tidlig å si noe om det nå. Ingunn fikk på plass halve Kragerø på fredag, og jeg regner med at hun har Bamble og Kragerø rimelig ferdig i løpet av neste uke.

Før leggetid: Fikk skrevet ferdig artikkelen om kruttkjelleren i Sekkekilen, men så ble det mer fristende med Nett-TV. Så “Nytt på nytt” fra i går, og nå har jeg sett Spekter der de er med på drillingen av Raymond Johansen før end debatt å NRK. Spennende, og ganske overraskende. Han møtte med 5 forskjellige medierådgivere før en debatt om miljø. Hvis det er like mange som driller de andre toppolitikerne, så betyr det jo at det er et ganske stort medierådgiverkorps der ute…

Får prøve å komme kjapt i gang med Håøya og de andre øyene i skjærgården i Porsgrunn i morgen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.