I gang med Porsgrunn

Begynte dagen med å sende ut kart til alle kommunene jeg har igjen: Tokke, Kviteseid, Nome, Notodden, Sauherad, Porsgrunn og Skien. Her er et lite utdrag av kartet fra Porsgrunn kommune:

20090918porsgrunn

Det er ganske mye å velge i mellom i Porsgrunn også, men langt igjen til Kragerøs 102 leirplasser. Ingen av kommunene i Agder var heller i nærheten av dette antallet… Regner med at litt over halve boka er levert, og satser på å få skrevet noen artikler og Skien/Porsgrunn i løpet av helgen.

Lunsjen tilbrakte jeg i båten til Harald. Lenge siden jeg så han sist. Koselig. Etterpå var jeg på bukseinnkjøp, og det er det definitivt lenge siden jeg har vært… Takk til Atle for god hjelp på Løkka klær (av alle steder!) 😉

I kveld skal vi feire bryllupsdag (er ikke før i morgen, men vi tar det på forskudd). Gift i 29 mnd!!! Vet ikke hva det kalles, men det fortjener god mat! Har også bestilt billetter på film nr. 2 basert på Stieg Larsson sine bøker. Den begynner kl 19, og da blir det vel ikke gjort noe mer padleguide-aktig i dag er jeg redd. Men, er ganske fornøyd med dagen likevel. Må snart begynne forberedelsene til foredraget/visningen jeg skal ha hos Telemark Fylkeskommune også. Gleder meg til å vise frem noen bilder fra boka. Ingunn har satt Bamble stort sett ferdig, og regner med å ha mye av Kragerø i boks også neste uke!

Egentlig skulle det jo vært helg nå, men har overhodet ikke den følelsen. Klokka står på 06 i morgen også, og sånn blir det vel til jeg føler alt er under kontroll… Sover godt om nettene, og det er jo en velsignelse!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.