Kragerø sendt til brekking

Jobbet intenst med resten av Kragerø fra 06-14, og endelig kunne jeg brenne den ut på DVD. Det ble 316 filer og 1.360 MB! Her er et panorama fra Holmen:

20090917holmenpano1

Føltes veldig rart, men nå er over halve boka levert. Mangler innledning og oversiktskart i Kragerø, men dette samler jeg opp så det blir skrevet mer samlet – altså innledningene til de fire kystkommunene: Kragerø, Bamble, Porsgrunn og Skien. Går løs på Porsgrunn nå, men først skal en “Padleguide for Vest-Agder” sendes til Sverige! 🙂 Må jo holde butikken oppe, men det er minimalt/ingen padling om dagen. Neste helg har jeg satt av til padling ved Kviteseid.

På vei hjem dro jeg innom Kallestads Antikvariat, og her fant jeg en skatt om Scott. Det er et hefte fra 1996 med tittelen: “Gabriel Scotts Høvåg – En guide til Gabriel Scotts litteratur i Høvåg og Brekkestø“. Bak er det kart og greier! Gleder meg virkelig til å se nærmere på den. Heftet er skrevet av Ingjerd Modal. Jeg har jo sagt meg villig til å snakke om “Gabriel Scott – Sørlandets første miljøverner” på Klimahuset i løpet av vinteren, og da er det fint å lese seg opp på forskjellige fronter!

I det hele tatt er det en del som samler seg opp til etter 19. oktober – da skal guiden være levert. I går kjøpte jeg Tore Rem sitt første bind av biografien om Jens Bjørneboe. Den var på nesten 600 sider, og virket svært detaljert og velskrevet. Gleder meg veldig til å ta fatt på den før jul!

Tidlig kveld: Har bestilt billetter til del II av Stieg Larssons filmtriologi, og gleder meg hemningsløst til i morgen! Nå blir det snart klatring, og så prøver jeg å få litt fart på Porsgrunn før jeg legger meg… Kommer også en kunde innom i kveld, så det er litt av hvert som står på programmet.

Rett før leggetid: Fikk en fin runde i klatreveggen, og både Ingunn og jeg klarte ting vi ikke har gjort før. Etterpå var jeg to ganger i boblebadet, og kjenner at smertene i nakken er avtagende. Det hjalp å få levert Kragerø også tror jeg. Nå har jeg lagt frem Porsgrunn, og skal få sendt over kart/leirplasser til Porsgrunn og Skien kommune i morgen. Mulig jeg tar alle kommunene opp til og med Nome. De er jo invitert til møte neste fredag. Gleder meg til å kubbe, men først får jeg en kunde på døra! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.