God spredning på fyrbilder

Gjorde ferdig resten av teksten i Kragerø i dag tidling (Strømtangen fyr og Jomfruland). Nå er jeg i gang med kart/bilder, og håper å bli ferdig i løpet av kvelden. I posten i dag kom Fjell&Vidde fra Turistforeningen. Der har jeg 9s på trykk, og dette bildet er brukt over en dobbeltside:

20090916homborsund

Jeg tror medlemsbladet til DNT trykkes i mellom 150 og 200.000 eksemplarer, så jeg har aldri vært i nærheten av sånn spredning på materialet før. Håper mange ser hva slags skatter vi har langs kysten vår! Fyrene er helt klart «kystens katedraler», og jeg håper besøkene her vil øke dramatisk i tiden fremovere!

Da går jeg løs på kartene… Wish me luck!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.