Klar for en litt roligere helg…

Uka går mot slutten, og jeg er godt over halvveis i Kragerø. Det er selvsagt arbeidet med “Padleguide for Telemark” det er snakk om. Gleder meg til et par roligere dager på hytta. Her er et aprilbilde med fred&ro over seg fra samme område:

20090911fred

Har ikke fått noen avklaring i forhold til adferdsreglene langs kysten av Telemark enda, men det jobbes med saken på mange fronter. Det er veldig bra, og jeg er mye mer optimistisk enn i går.

Lunsjen brukte jeg på en skikkelig joggetur. Jogget ut til Kristiansand bilverksted for å hente bilen. Det er jo bare asfalt og masse biler. Likevel gikk det helt fint i finværet – omtrent 8 km på 45 minutter… 🙂

Etterpå var det god lunsj og avis. Tror kanskje jeg sovnet litt i godstolen, men så var det Kragerø igjen. Fortsetter med Kragerø og litt pakking frem til ca 19. Så skal vi på et besøk på vei til hytta, men er nok på plass litt over midnatt. Gleder meg!

Rett før avgang: Har nå bare igjen å beskrive 5-6 steder i Kragerø. Tar med faktabok, minnepenn og PC, og ser om jeg kan få dette på plass i helgen. Dermed skulle jeg kunne sende over Kragerø til Ingunn på mandag! Det er veldig bra, og sjansen for å få avgårde Skien og Porsgrunn i løpet av onsdag/torsdag burde være gode. Dermed blir det kanalen for fulle mugger neste helg. Tror jeg da skal være greit i rute til møtet med fylket 25. september. Så blir det en liten felttur i kanalen før siste korrektur og innspurt fra 1. oktober…

Har tatt backup som jeg tar med til hytta – her tas det ingen sjanser! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Klar for en litt roligere helg…

 1. Gisle Haugum sier:

  Hei Lars. Fant ikke igjen e-postadressen din. Skriver derfor her. Har nettop sittet og hygget meg med NRK-filmen med deg og padling på svensk TV. Finne beskrivelse av retrat på fyret, stillhetens nødvendighet og staking av bakepulverbrød. Det var fint.

 2. Lars sier:

  Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Gisle!
  NRK-innslaget ligger også på web:
  http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/405658
  E-post er bare navnet mitt: lars@verket.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.