Nok en lang skrivedag

I dag har jeg fylt 10 A4-sider til med info og waypoints. Dermed har jeg skrevet ut Kragerø og Bamble kommune så godt det lar seg gjøre med den infoen jeg besitter her på hytta.
Kveld: Heldigvis fikk jeg en tur i «kontorlandskapet» mitt. Dette er utsikten fra Toner mot SV i kveld:

20090904kontor

Så får jeg koble på litt kultur, historie og bilder til uka. Regner med at jeg kan levere begge kommunene til setting mot neste helg. Det skulle utgjøre omtrent halve boka… Tror jeg kan klare Porsgrunn/Skien også i løpet av kvelden morgendagen. Ser ut til at det kommer inn et høytrykk nå, og det må utnyttes for alt det er verdt! Drar til Strømtangen fyr og Portør i morgen. Dermed skulle det være muligheter for å lande det som er igjen der nede! Så satser jeg på en ganske effektiv dag ytterst i Langesundsfjorden på søndag. Merkelig nok er det meldt regn der i morgen, men oppholdsvær ved Portør. Ikke så lett å skjønne seg på dette været om dagen…. Det endrer seg jo fra halvtime til halvtime.

Tar en kveldstur nå for å legge inn et punkt på toppen av Toner, og kvalitetssjekke leiren på Langholmen. Det waypointet er fra 2005, og her kan det jo ha grodd fullstendig igjen…

Har også fått tatt en del telefoner i dag, og føler virkelig at «bokskuta» begynner å komme i siget! Deilig!

Merker også at foredragsetterspørselen tar seg opp. Jeg skal ha minst ett foredrag på Klimahuset i høst, og er i ferd med å avtale ett i Grimstad. I forbindelse med boklanseringen (etter 15.nov) skal jeg prøve å få ordnet meg en avtale ved HiT og hos GHPK/Eidanger Padleklubb. Selv om det er vinter, så viser fjorårets foredrag at det er padleinteresse da også! 🙂

Men, nå må jeg ha litt vann under rumpa igjen!

På kvelden: Herlig kveldstur! Panoramafoto i fint lys på toppen av Toner og enda en leirplass på Langholmen. Fikk olje i kajakken denne gangen også. DRITT! Kveldsbad i 18 grader, og pizza med 4 hvitløk. Verden er ikke så ond. I alle fall ikke her… Tar en tidlig kveld, og håper at værmeldingen stemmer. Sola tittet akkurat igjennom i kveld, og det er en stund siden sist. Fikk «dingsen» på toppen av Toner i kveldslyset, og det var kult:

20090904toner

Har også hatt besøk av fullmånen i kveld!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.