Stor jafs av Kragerø

I dag har det heldigvis blitt masse skriving. Ute har det blåst og regnet… Nå har jeg fylt 10 A4-sider med info om leirplassene i Kragerø, og satser på sluttføring av både Kragerø og Bamble i løpet av morgendagen

En del sjekking av data blir det jo, men alle waypoints får jeg på plass. Dessuten skal det jo plukkes bilder. Prøver å se om jeg kan få med meg Portør ved siden av rullekurset i helgen. Hvis jeg tar det rett etter kurset er ferdig søndag skulle det gå bra. Da er det meldt sol og 3 m/s fra N. Blir spennende å se hvor mye krutt det er igjen etter 8t rulling… 🙂

Var en liten tur på Brotorvet for å handle. Der møtte jeg Ulla! For et sammentreff! 🙂 Kjøpte noen konvolutter, og får sende avgårde litt med posten i morgen hvis jeg kommer meg ut. Nå regner det noe vanvittig ute, så det er ikke på tale å bevege seg på do engang…

På vei bort var jeg innom Mariakapellet. Det gjør veldig godt for både kropp og sjel. Satt et par timer intenst i dag tidlig over tastaturet, men merket at ryggtaket slapp med en gang jeg kom inn døra… Utrolig fint! Og ikke minst, praktisk… 🙂

Lurte på om jeg skulle ta en liten padletur i dag for å mykne opp muskler, men det har ikke fristet. Har gått hvitt utenfor hytta med vind fra Ø. Egentlig er det utrolig mye vær om dagen… Her gjelder det å planlegge godt!

Skal prøve å komme meg tidlig i seng, slik at jeg kan guffe i gang fra tidlig morgen… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.