Tilbake i felt!

Satser på å gjøre ferdig siste rest i Kragerø og Bamble i morgen og onsdag. Mest i morgen, er et lavtrykk på vei inn… Blir fint med gjensyn med hytta, kajakken og Havet:

20090831regnbue

Skal på et møte i Fjære kirke med Anamcara først i dag, og så drar jeg rett på hytta. Mulig jeg prøver å komme meg i litt bedre posisjon til i morgen tidlig. Det er spesielt leirplassene nedenfor Portør som ligger utsatt til i vinden… Dermed blir det muligens en tidlig dag i morgen også. Ser for meg at Eidkilen kan være et fint sted for basecamp, og dit padler jeg jo på et par timer. Vi får se hvordan formen og energien er…

Kveld: Var en runde innom regnskapsfører med ca 500 bilag fra morgenen av. Dette tar jo helt av. Skulle nesten tro jeg drev en bedrift… 🙂 Nå blir det ikke mange bilagene de neste par månedene, men så blir det 3-400 fra 15.nov-31.des… Her gjelder det å henge med i svingene…

Møtet i Fjære kirke var veldig hyggelig, og Mecky ble opptatt som vandrer i fellesskapet. Sermonien var veldig flott, og det er en god gjeng som møttes; både venner, utforskere og vandrere (tilsammen 15 stk).

Regnet har falt i hele dag, og sluttet ikke før jeg ankom hytta. Her er det veldig vått og grått. Vinden er fremdeles i overkant, men helt padlebar. Blir likevel innedørs i natt, og satser på en ganske tidlig morgen. Sola skulle komme frem litt ut på dagen, og tirsdag og onsdag ser greie ut. Men, så kommer det et skikkelig lavtrykk. Blir spennende å se hvor mye jeg rekker over. Er redd det kan bli lange dager, så jeg legger meg nå (20.58), og satser på en lang og god natt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.