Kart på plass og 174 leirplasser i boks!

Da har jeg endelig kommet igjennom kartarbeidet. Innimellom er jeg på Twitter, men prøver å holde fokus. Vadseth i FV twitret om NA24, og da sendte jeg han linken til M24 – www.m24.no. Litt etterpå kom svaret:

20090828vadseth

Jeg får vel gjøre han oppmerksom på MA24.no også… 🙂

Dagen etter fant jeg ut at han hadde svart på min melding (uten å merke den med @padlofil), og jammen sendte han ikke adressen videre (skjønte ikke helt den med Inge Berge, men det gjør ingenting):

20080929vadseth

I lunsjen var jeg nedom byen for å bestille nye datamskin hos Pippin. Det gikk kjapt og greit, og det er levering om 1-2 uker. Ingenting som haster for min del. iMac24 skal stå på skrivebordet til “Padleguide for Telemark” er levert, men så skal båd datamaskin og mobil byttes ut. Da blir det nok en gang litt nytt å lære, men det skal nok gå denne gangen også…

Så var jeg innom biblioteket, og gjorde min borgerplikt. Stemmeseddelen er levert. Trodde jeg kunne stemme ved kirkevalget samtidig, mend et var ikke så lett nei… Skal se om jeg skriver en egen post om det…

Hjemme igjen ble det litt aviser, og så var jeg i gang igjen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.