Godt sagt – lang dag…

Startet dagen med Kristiansand Avis, og der var det et sterkt intverju med Oddmund Harsvik her i Kristiansand. Han er tørrlagt alkoholiker, og red. av KLAR. Han sier:

– Ut i fra egen erfaring vet jeg at det var først når jeg ga slipp på behovet for å være Gud i mitt eget liv at jeg klarte å takle livet. Man må våge å redusere seg selv til menneske.

Utrolig bra sagt! Sitatet rommer mye livsvisdom.

Ellers blir det mye padleguide, og Norsjø med bl.a. Lille Munken sto først på programmet:

20090827munken

Var i gang 06 i dag også, og jobber meg sakte men sikkert oppover. Var nesten ferdig med Norsjø til frokost. Fortsetter så til Notodden, før jeg tar fatt på kanalen. Trodde jeg kanskje ble ferdig med oversiktskartene i går, men så har jeg heller valgt å ta oversiktskart og detaljkart i samme operasjon. Mulig jeg klarer å komme igjennom i dag – det ville vært deilig!

Før lunsj: Da er jeg ferdig med Norsjø! Her var det mange leirplasser, og jeg er nå oppe i 144 totalt i Telemark. Etter lunsj blir det Sauarelva og Heddalsvatnet. Og så begynner jeg på kanalen fra Ulefoss til Dalen. Tror kanskje dete blir nærmere 200 enn 150, men vi får se! 🙂 I tillegg kommer jo campingplasser, kystledhytter og ett fyr!

Rett før 22: Ble ferdig med kart opp til Flåbygd, så resten av strekningen til Dalen går i morgen! 🙂 Ingunn tok meg med ut på en herlig joggetur, med noen innlagte intervaller. Det samme gjorde hun for 2 dager siden, så formen holdes sånn nogenlunde vedlike. Selv om jeg føler dette er tiden for kroppslig forfall… Til kvelden lagde jeg deilig foccacia, og så fikk vi hyggelig besøk av Harald og Helen. Så ble det jammen fort natt gitt… Får starte 06 i morgen også – det blir veldig effektive dager av sånt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.