Snart ferdig med kartene!

Disse tidlige morgnene gir effektive dager. Nå er jeg ferdig med kart til Skien, og går løs på siste strekning til Notodden/Dalen. Innimellom dukker det opp hyggelige gjensyn, som dette fra Skratta:

20090826panoskratta

Har også begynt på en del artikler til boka i dag, og er stort sett ferdig med en om «Sjøfugljakt i Telemark«. Her har jeg fått bilder av Kjetil Haugersveen. Veldig hyggelig at folk bidrar! Kjetil driver nettstedet luftetur.no.

I forbindelse med artiklene ble det litt scanning, og da tok jeg likegodt noen brev jeg har hatt liggende her også. Jeg har jo hatt en brevveksling gående med Flekkefjord og Risør kommune, samt Sivilombudsmannen. Nå har jeg lagt ut brevet fra Sivilombudsmannen og Flekkefjord kommunepadleguiden.no. Heldigvis er de mer positive i Telemark. Nomestranda blir tilgjengelig for teltende padlere fra neste år, og jeg har skrevet en e-post til Kragerø Turistforening for å høre om vi kan finne en løsning ved Stangnes. Dette området ligger på en svært utsatt del av kysten av Telemark, og alle teltplasser der er gull verdt!

Ved lunsjtider inivterte Øivinn på litt sen lunsj i Ravndalen, og dette var veldig hyggelig. En grønn oase rett i nærheten av byen. Dermed fikk jeg også en liten sykkeltur. På vei hjem fikk jeg SMS fra posten, og kunne hente bøker fra Haugen Bok: Til siste dråpe – om oljens politiske økonomi, Følelsenes filosifi og Søndager med Sunniva. En god blanding!

Tok det litt rolig med aviser og intro til bøker, men så er det på´n igjen med kart i Telemark! Håper å komme til Dalen i løpet av kvelden, men må ha med meg økonomidebatt hos Petter´n kl 1955.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

5 svar til Snart ferdig med kartene!

 1. einar sier:

  Skrataholmene utenfor Skåtøy skrives med en T

 2. Lars sier:

  Takk for tilbakemelding Einar!
  Dette er et evig tilbakevendende problem. Ser av kartene jeg bruker at det skrive både på ene og andre måten… Veldig fint at du kan hjelpe til med hva som er riktig – jeg skal få rettet opp i det som kommer i boka!

 3. einar sier:

  Det korrekte er Skrataholmene, men jeg er veldig oppmerksom på at på «folkemunne» sier 95% av folk Skratta.

 4. Lars sier:

  Ja, skal få dette riktig!
  Har du noe bakgrunnsinfo om «Kjærlighetsstien» på Sauøya (N)?
  Fant ikke noe på http://www.turer.no om den, og her er det en utrolig kul sti… 🙂

 5. Lars sier:

  Måtte bare Google litt:
  http://www.turer.no/saltskjerholmen.shtml

  Står jo bare Sauøya på kartet, men da heter sikkert den nordre halvøya Saltskjærholmen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.