70 leirplasser i Kragerø!

Kom godt i gang fra 06 i dag også, og rett før 09 hadde jeg tegnet ferdig kartene i Kragerø kommune. 70 leirplasser er på plass!!! Så var det intervju med Kristiansand Avis i forbindelse med reduksjonspartiet.no. Tror det gikk greit, men har ikke fått det til gjennomlesning enda. Etterpå fortsatte jeg med telemark, og her er gjensyn med en skikkelig skur:

20090825

Etter at Kragerø var uttegnet samlet jeg sammen alt og sendte til kommunen. Håper å få svar fra dem i løpet av uka, men tror ikke det er noe kontroversielt i datamaterialet. Spurte også om 2-3 steder som jeg ikke har vært enda.

Bamble kommune er adskillig mindre enn Kragerø i antall øyer og kystlinje. Dermed var det relativt kjapt gjort å få ferdig kart over ca 25 leirplasser. Dermed er de kart over de første 100 leirplassene i Telemark i boks! I morgen fortsetter jeg med Porsgrunn, Skien og Telemarkskanalen. Et visningsmøte skulle holdes på mandag hos fylket, men jeg tror kanskje det blir utsatt. Det hadde ikke gjort meg noe, jeg ville gjerne hatt mer å vise frem.

Blir tidlig kveld – har nok hatt nærmere 12 timer foran boksen i dag… Klokka står på 06 i morgen også…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.