Godt i farta

Dette var første dagen med start 06, og nå er kl 22. Har ikke jobbet i hele dag, men har fått unna ganske mye! 🙂

Fikk unna 6 padleguider og litt annet før frokost. Resten av dagen har gått med til produksjon av kart i Kragerø, og jeg må ha over 30 stk nå tror jeg. Kun et par-tre igjen… 🙂

Hadde to hyggelige lunsjer på UiA. Først med Martin, og så med Hans Olav. Begge lunsjene ble utvidet med flere, så jeg blir ikke helt einstøing av dette arbeidet… Kristiansand Avis ringte i dag også, og de ville gjerne høre mer om reduksjonspartiet.no. Møter de i morgen kl 09. Har også registrert det som gruppe på FB, og i kveld var det 26 medlemmer:

20090824fb

Kan nok fort bli flere tenker jeg… 😉

Men, da er det litt søvn før 06 i morgen tidlig…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.