Ganske rolig søndag

Begynte dagen i Oddernes kirke, og traff igjen gamle kjente. Veldig hyggelig! Etterpå dro Ingunn og jeg en tur til Odderøya for å klatre. Her er det utviklet mange nye ruter, og jeg fikk konstatert at klatreformen er så som så…

På vei hjem var vi innom caféen i bakken opp til Odderøya. Det er sted med sjel – og bare vegetar og sunne ting! 🙂

Vel hjemme var det aktiv sløving med bok og slumring…

Etterhvert skulle vi på konsert, men jeg hoppet av for å rydde kjøkken og kontor. Nå ser det skjebelig ut her, og jeg tar en tidlig kveld for å gjøre klar til en laaaang arbeidsdag i morgen. Håper jeg får opp produksjonshastigheten snart – ellers ser jeg for meg lange netter om en mnd tid… Men, det skal vel gå bra i år også!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.